Εκτυπώσεις οχημάτων

ο καλύτερος τρόπος να διαφημίσετε την επιχείρησή σας

ΙΧ | Επαγγελματικών αυτοκινήτων | Μοτοσυκλετών | Σκαφών | Car wrapping

Μπορούμε να σας παρέχουμε δημιουργικές λύσεις για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας με κάλυψη του οχήματός σας. Χρησιμοποιώντας μια μεγάλη βιβλιοθήκη οχημάτων που καλύπτει γραφικά αυτοκινήτων, ρυμουλκούμενα, λεωφορεία, πούλμαν κ.α. η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει σχέδια που ανταπεξέρχονται στις ανάγκες σας. Εάν έχετε ήδη δικό σας σχέδιο, μπορούμε επίσης να το εκτυπώσουμε. Σας εγγυόμαστε ποιότητα εκτύπωσης και αντοχή του υλικού.  Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι όσο σημαντικά είναι τα γραφικά των οχημάτων άλλο τόσο είναι και η σωστή τοποθέτησή τους. Η εκτύπωση του οχήματος μπορεί να γίνει με αυτοκόλλητα μερικής κάλυψης (γράμματα ή σχέδια) αλλά και ολικής κάλυψης ενός οχήματος.

Vision Διάτρητο αυτοκόλλητο για τα τζάμια

Διάτρητο Αυτοκόλλητο Βινύλιο αδιάβροχο εσωτερικής & εξωτερικής χρήσης. Κατάλληλο για τζάμι, πλέξιγλας, παμπρίζ αυτοκινήτων. Μπορεί να εφαρμοστεί στα πίσω και στα πλαϊνά παράθυρα. Αυτές οι διάτρητες μεμβράνες παραθύρων επιτρέπουν στους επιβάτες να βλέπουν καθαρά, ενώ τα γραφικά είναι ορατά από έξω. Δέχεται μέχρι 20% κούρμπα, όχι όμως αρνητική. Χρησιμοποιείται κυρίως σε τζαμαρίες καταστημάτων, σκάφη, αυτοκίνητα, desing σε εργασιακούς ή οικιακούς χώρους.

Μερική κάλυψη οχημάτων

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία μακέτας, την εκτύπωση και την τοποθέτηση διαφημιστικών αυτοκόλλητων σε οχήματα. Η μερική κάλυψη μπορεί να γίνει με αυτοκόλλητα γράμματα ή σχέδια σε οποιονδήποτε χρωματισμό ή μέγεθος επιθυμείτε. Αυτά μπορεί να είναι το λογότυπο της εταιρείας σας, πληροφορίες όπως διεύθυνση, τηλέφωνα, email ακόμα και σχέδια κομμένα με ακρίβεια.

Ολική κάλυψη οχημάτων

Η ολική κάλυψη μετατρέψει το όχημά σας σε μία κινούμενη διαφήμιση για την επιχείρησή σας. Με ένα όχημα πλήρες ντυμένο θα έχετε την ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε. Μετατρέψτε τα οχήματα σας σε εντυπωσιακές μηχανές διαφήμισης και μέσα προσωπικής προβολής.


Υλικά που χρησιμοποιούνται


Δείτε μερικές δουλειές μας